Sales & Acquisition Equity & Derivatives

Organisatie
AFS Group is een mid-sized Europese multi-asset class broker die vanuit kantoren in Amsterdam, Zürich, Londen en Frankfurt met c.a. 90 medewerkers, opereert als tussenpersoon in financiële instrumenten, waaronder Obligaties, Deposito’s, Certificaten, Rente Derivaten en Aandelen Derivaten voor grote (financiële) ondernemingen, corporate bedrijven en (semi) publieke instellingen.

Omschrijving van de functie en van de werkzaamheden
De afdeling AFS Equity & Derivatives bestaat ruim 20 jaar en bemiddelt met 15 medewerkers op de verschillende Europese beurzen in aandelen afgeleide producten zoals aandelen opties, futures en ETFs. De afdeling wil haar klanten-, producten- en service palet graag uitbreiden en zoekt daarvoor een Sales & Acquisitie (S&A) medewerker.

Als S&A word je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van bestaande business en nieuw business gerelateerd aan de bestaande business. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit sales en acquisitie activiteiten waarbij je op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden. In de dynamische wereld van de financiële markten is veel ruimte voor eigen initiatief. Als S&A ga je als volwaardig medewerker van het team aan de slag en draai je ook mee in de dagelijkse werkzaamheden van het team.

Vereiste achtergrond en kennis

  • minimaal HBO werk- en denk niveau;
  • ervaring in de financiële markten is een pré
  • een teamplayer die goed onder druk kan werken;
  •  een zelfstandige, enthousiaste en flexibele manier van werken;
  • uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • ondernemend, ambitieus en commercieel;
  • vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij
AFS Equity & Derivatives geeft jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. AFS Group is gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam. Wij bieden een interessante, internationale, en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed salaris waarbij een bonus tot de mogelijkheden behoort.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan kun je jouw cv en motivatiebrief sturen naar Jasmijn Bruns (hr@afsgroup.nl).