AFS staff vacancies

Are you a couple of years into your career and ready to take an exciting next step together with other finance professionals? Are you an experienced professional looking for an inspiring new environment?

AFS offers challenging career opportunities to courageous and ambitious finance professionals with a common sense view, executing power and the ability to communicate with clients on all levels.

AFS General has the following open vacancies at the moment:

Corporate Recruiter – AFS GROUP AMSTERDAM

Omschrijving AFS Group

AFS Group (AFS) is een onafhankelijke Europese financiële dienstverlener die als tussenpersoon faciliteert in de koop en verkoop van financiële instrumenten en hernieuwbare energy certificaten voor voornamelijk (financiële) ondernemingen, grote bedrijven en (semi) publieke instellingen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Frankfurt, Londen en Zurich, biedt AFS met meer dan  100 medewerkers haar ruim 1500 klanten brokerage- en executie services en faciliteert AFS een elektronische handelsplatform. Vanwege ons snel groeiende personeelsbestand zijn wij voor ons hoofdkantoor in Amsterdam opzoek naar een Corporate Recruiter.

Omschrijving van de functie en de werkzaamheden

In de rol van Corporate Recruiter zul jij je bezighouden met het vinden van de beste kandidaten voor de verschillende afdelingen binnen AFS Group. Dit doe je onder andere door het actief searchen naar en benaderen van potentiele kandidaten voor vacatures, door middel van (re)search in onze database en op diverse sociale media. Daarnaast beheer je de online vacatures, beoordeel je inkomende sollicitaties en geef je hier de juiste opvolging aan.

Daarnaast zal jij in samenwerking met de verschillende afdelingsmanagers per vacature een research profiel opstellen. Aan de hand van dit profiel benader je potentiele kandidaten voor de beoogde vacature. Belangrijk is hierbij dat je secuur te werk gaat en elke vacature tot in detail eigen maakt. Het vergaren van kennis van onze front office activiteiten is hierbij van belang. In je zoektocht naar mogelijke kandidaten ga je creatief te werk en is het belangrijk om doorzettingsvermogen te hebben. De Corporate Recruiter ondersteunt de directie, het management team en de Staf afdeling op organisatorisch en administratief gebied inzake de werving van nieuwe medewerkers.

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van P&O, HRM en of Organisatiepsychologie;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring waarvan 5 jaar ervaring in recruitment;
 • Representatief en senior in je werk ;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Ervaring in de financiële markten is een pré
 • Secuur, doortastend en ondernemend;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie voor minimaal 24 uur bij een snel groeiende en professionele organisatie (meer uren is bespreekbaar);
 • Een marktconform salaris;
 • Gevarieerd werk;
 • Een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam.

Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt deze richten aan Robbin Sewdin via recruitment@afsgroup.nl.

Director Operations – AFS Group

Omschrijving AFS Group

AFS Group (AFS) is een onafhankelijke Europese financiële dienstverlener die als tussenpersoon faciliteert in de koop en verkoop van financiële instrumenten en hernieuwbare energy certificaten voor voornamelijk (financiële) ondernemingen, grote bedrijven en (semi) publieke instellingen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Frankfurt, Londen en Zurich, biedt AFS met meer dan  100 medewerkers haar ruim 1500 klanten brokerage- en executie services en faciliteert AFS een elektronisch handelsplatform. Voor onze afdeling backoffice zijn wij opzoek naar een ervaren en enthousiaste Director.

Omschrijving van de functie en werkzaamheden Director Operations

De Director Operations heeft als primaire taak het aansturen en ondersteunen van de backoffice.

Als verantwoordelijk voor de backoffice stuur je een team aan van 6 FTE. Daarnaast krijgt de Director Operations de verantwoordelijkheid over verschillende procedures binnen AFS zoals de verplichte rapportages aan de verschillende toezichthouders, het goed begeleiden van clearing- en settlement activiteiten en het ondersteunen van de Front office in de afhandeling van complexe transacties.  De Director Operations draagt er ook zorg voor dat de door de directie voorgestelde projecten worden uitgewerkt, begeleidt en waar nodig gemanaged. Als Director Operations rapporteer je aan de CFO.

Vereiste achtergrond en kennis

 • WO werk- en denk niveau;
 • minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring;
 • aantoonbare ervaring binnen de financiële markten;
 • aantoonbare ervaring met de backoffice procedures;
 • kennis van MIFID II wetgeving, clearing en settlement is een pre;
 • analytisch vermogen, assertief, pragmatisch en vooral slagvaardig;
 • een ondernemende, ambitieuze en commerciële instelling;
 • vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als op schrift.

Wat bieden wij

AFS biedt jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. Wij zijn gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam op Beursplein 5. Wij bieden een interessante, internationale (meer dan 20 nationaliteiten) en professionele werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden wij een goed salaris, discretionaire bonus en de mogelijkheid tot participatie in AFS Group.

Geïnteresseerd

Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan zien wij jouw cv en motivatiebrief graag via recruitment@afsgroup.nl  t.a.v. Robbin Sewdin tegemoet.

IT Manager

Omschrijving AFS Group

AFS Group (AFS) is een onafhankelijke Europese financiële dienstverlener die als multi chanel bemiddelaar faciliteert in de koop en verkoop van financiële instrumenten en hernieuwbare energy certificaten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam, Frankfurt, Londen en Zurich, biedt AFS met meer dan 100 medewerkers haar ruim 1.500 klanten brokerage-  en executie- (STP en DMA) services aan en faciliteert AFS een elektronische handelsplatform en een digitale infrastructuur. Voornaamste klanten zijn financiële ondernemingen, bedrijven en (semi) publieke instellingen. Voor onze snel groeiende IT afdeling zijn wij opzoek naar een ervaren en enthousiaste IT manager.

Onze IT Afdeling

AFS verzorgt de bemiddeling van transacties primair via haar brokers maar biedt ook de mogelijkheid om transacties af te sluiten via haar eigen elektronisch platform (platform heeft een MTF vergunning). Daarnaast biedt AFS haar elektronische infrastructuur aan om klanten rechtstreeks op externe MTF’s en gereguleerde beurzen te laten handelen. Het AFS IT team ontwikkelt de benodigde software ter ondersteuning van deze verschillende diensten. De ontwikkeling van de verschillende diensten vindt intern plaats en vormt daarmee een belangrijke onderdeel van onze organisatie. Vooral het uitbreiden en door ontwikkelen van het elektronische platform is cruciaal voor de verdere groei en strategische road map van AFS. Het AFS IT team bestaat nu uit 6 medewerkers.

Omschrijving van de functie en werkzaamheden IT manager

Als IT Manager ben je meewerkend voorman. Dat wil zeggen dat je bij het verder uitbouwen van het elektronisch handelsplatform zelf ook mee programmeert. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en aansturen van de directe medewerkers. De IT manager draagt er zorg voor dat de door de directie voorgestelde projecten verder worden uitgewerkt, begeleidt en gemanaged. Dit houdt onder andere in het opstellen van requirements, project planning middels scrum en tijdig afronden van en rapporteren over de projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en handhaven van budgetten van de IT afdeling en de verschillende projecten.  Als IT manager rapporteer je rechtstreeks aan de CEO en heb je de titel van Director.

 

Vereiste achtergrond en kennis

 • WO werk- en denk niveau;
 • ervaring in meerdere van de volgende programmeertalen: PHP, Phyton, Java, JavaScript en/of dotNET;
 • minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring;
 • assertief, pragmatisch en vooral slagvaardig;
 • ervaring in, of kennis van de financiële markten is een pre;
 • een ondernemende, ambitieuze en commerciële instelling;
 • vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij

AFS biedt jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. Wij zijn gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam op Beursplein 5. Wij bieden een interessante, internationale (meer dan 22 nationaliteiten) en professionele werkomgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden wij een goed salaris en een discretionaire bonus aan.

Geïnteresseerd

Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan zien wij jouw cv en motivatiebrief graag via recruitmen@afsgroup.nl  t.a.v. Robbin Sewdin tegemoet.

AFS vacancies foreign offices

The AFS operation is run from four locations.The headquarters in Amsterdam and three offices abroad

At the moment there are no vacancies in the foreign offices.

Frankfurt Office 
Junghofstrasse 22-26
60311 Frankfurt
Germany
T: +31 20 5220 275
info@afsfrankfurt.com
London Office
Warwick House 65-66
EC4R 1EB Queen Street London
United Kingdom
T: +44 207 173 4820
info@afslondon.com
Zurich Office
Althardstrasse 70a
CH – 8105 Regensdorf Zurich
Switzerland
T: +41 (0)44 289 40 10
info@afszurich.com