AFS biedt specifiek dividendonderzoek aan op de EuroStoxx50, CAC40 en AEX-indexen en hun bestanddelen in verschillende vormen. Ook belangrijke Europese aandelen buiten deze drie indices komen aan bod. Een overzicht en geselecteerde voorbeelden van het dividendonderzoek vindt u hieronder.

Neem gerust contact op met onze afdeling News & Research department voor meer informatie.

AFS Dividendoverzicht

Het wekelijkse Dividendoverzicht bevat commentaren en analyses op het relevante nieuws van de vorige week dat een impact zou kunnen hebben op de dividenden van de AEX-, CAC40- en EuroStoxx50-indexleden. Het bevat ook een korte vooruitblik op de komende week en potentiële handelsmogelijkheden.

Voorbeelden Dividend Review:

AFS Dividend Review Week 41, 2019

AFS Dividend Review Week 40, 2019

AFS Dividend Review Week 39, 2019

AFS Dividend Rapporten

De AFS Dividend Rapporten geven een diepgaand inzicht in alle relevante zaken die van invloed zijn op het dividend van een specifiek aandeel. Ook andere dividendspecifieke onderwerpen en specifieke verzoeken kunnen worden behandeld.

Voorbeelden Dividendrapporten:

UBS Dividend Report

Nestlé Dividend Report

AFS Dividendbladen

De AFS Dividend Sheets bevatten dividendramingen voor alle leden in de EuroStoxx50, CAC40 en AEX indexen voor het lopende en komende jaar. De schattingen zijn gespecificeerd op bedrag, tijdstip en impact op de index. De AFS Dividend Sheets bevatten ook indexherbalansprognoses indien relevant.