Rentetarieven

De Interest Rates Department is meer dan 165 jaar geleden opgericht en is de oudste en grootste onafhankelijke broker in de Benelux met een zeer sterke marktpositie in Europa, inclusief Midden- en Oost-Europa. Het netwerk heeft een wereldwijd bereik.

AFS Interest heeft een breed en wijdverspreid klantenbestand van (private) banken, centrale banken, woning(bouw)corporaties, middelgrote en grote bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, multinationals, pensioenfondsen, nutsbedrijven en diverse (lokale en semi-) overheidsinstellingen. We zijn er bijzonder trots op dat we binnen Europa meer dan 10 ministeries van Financiën mogen bedienen.Deze unieke mix van klanten geeft ons de mogelijkheid om u kennis te laten maken met nieuwe of onbekende tegenpartijen, zodat u uw handelsopties kunt uitbreiden en uw risicoprofiel kunt vergroten.

Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers bieden onze diverse klanten solide oplossingen voor alle mogelijke vermogens- en risicobeheerkwesties. Daarnaast is het team gespecialiseerd in advies over arbitrage bij prijsvoordelen. Doordat AFS lokaal vertegenwoordigd is in drie verschillende valutazones (Amsterdam, Londen, Zürich) kunnen wij nauw contact onderhouden met onze klanten.

Onze instrumenten, markten en diensten:

Onze instrumenten, markten en diensten: Clearing en settlement worden verzorgd door ICBC en ABN AMRO.


Voor specifieke informatie over de Interest Rates Department kunt u contact opnemen met:

Amsterdam
T: +31(0)20-5220220
F: +31(0)20-5707299
Interest@afsgroup.nl

Zurich
T: +41 (0)44 289 40 10
info@afszurich.com