Fixed Income

De Fixed Income Desk treedt op als principaal en handelt in fixed income-producten namens lokale en internationale institutionele beleggers en andere financiële instellingen. De Fixed Income Desk biedt professionele diensten aan voor alle onderdelen van de fixed income-markten: van staatsobligaties en obligaties uitgegeven door financiële instellingen en bedrijven tot gestructureerde renteproducten en private leningen. Dankzij de nauwe samenwerking met de andere AFS Desks kunnen we een optimale informatiestroom en een uitgebreid aanbod van financiële producten en diensten garanderen.

Producten en markten:

  • Bedrijfsobligaties
  • Gedekte obligaties
  • Staatsobligaties
  • Converteerbare obligaties
  • Secundaire asset-backed securities
  • Distressed debt

Doordat wij continu investeren in technologie kunnen wij ons aanpassen aan en inspelen op verschillende klantbehoeften: Orders worden geaccepteerd via traditionele kanalen (telefoon, e-mail, Bloomsberg IB Chat), en elektronisch via FIX of Bloomberg TSOX. AFS verzorgt alle noodzakelijke MiFID II-rapportages aan de APA en ARM.

Aangezien een snelle clearing van transacties essentieel is om langdurige relaties te kunnen aangaan met klanten heeft efficiënte en geautomatiseerde settlement onze hoogste prioriteit. Ons inhouse team draagt zorgt voor snelle settlement, betaling en afronding. We bieden ook prematching met Omgeo aan.


Voor specifieke informatie over de producten en diensten van onze Fixed Income Department kunt u contact opnemen met:

Amsterdam
T: +31 (0)20 5220206
F: +31 (0)20 5707299
Fixedincome@afsgroup.nl

Frankfurt
T: +31 (0)20 5220275
Fixedincome@afsgroup.nl

Zurich
T: +41 (0)44 289 40 10
info@afszurich.com