Instrumentbereik

Via onze verschillende Europese kantoren levert AFS diensten aan (private) banken, vermogensbeheerders en institutionele beleggers met executiediensten voor de volgende financiële instrumenten:

Bonds

AFS biedt u toegang tot de beste prijzen op de vastrentende markten.

Voor de uitvoering van obligatieorders hebben wij een toegewijd team van specialisten. Er zijn sterke marktcontacten ontwikkeld met meer dan 400 professionele tegenpartijen, van grote financiële instellingen tot kleine gespecialiseerde boetieks wereldwijd en institutionele eindbeleggers.

AFS biedt professionele toegang tot:

Alle vastrentende effecten
Alle eurolanden
Wereldwijde en binnenlandse markten
Onze uitvoeringsdiensten omvatten:

Bewaking van limietorders
Informeren over komende nieuwe zaken en inschrijven namens de klant
Onze voortdurende investeringen in technologie stellen ons in staat om ons aan te passen en te voldoen aan de verschillende behoeften van de klant: Orders worden geaccepteerd via de traditionele kanalen (telefoon, e-mail, Bloomberg IB Chat) en via elektronische connectiviteit via FIX of Bloomberg TSOX. AFS biedt alle nodige MIFID II-rapportering aan de APA en ARM.

Aangezien een snelle afwikkeling van transacties cruciaal is voor het opbouwen en onderhouden van langetermijnrelaties met cliënten, hechten wij groot belang aan een efficiënte en geautomatiseerde afwikkeling. Ons interne team zorgt voor een snelle afwikkeling, betaling en afwikkeling. Wij bieden ook pre-matching aan met Omgeo.

Bund Bobl & Schatz Futures

Al meer dan 20 jaar is AFS een van de belangrijkste onafhankelijke derivatenmakelaars in Europa. Met kantoren in Amsterdam, Zürich, Londen en Frankfurt staat ons team van ervaren brokers, met uitgebreide kennis van derivaten, klaar om derivaten uit te voeren op alle belangrijke Europese beurzen. De AFS-desk voor derivaten levert uitvoeringsdiensten voor banken, hedgefondsen, pensioenfondsen, vermogensbeheerders, liquiditeitsverschaffers en andere grote instellingen. Low en high touch orders worden uitgevoerd via meerdere orderroutings. High touch orders worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en een zo laag mogelijke prijsimpact afgehandeld. Met meer dan duizend klanten biedt AFS liquiditeit en de beste prijsuitvoering. Elektronische orderroutering en -uitvoering wordt aangeboden via FIX-verbinding en Bloomberg EMSX.

 

Cash Equity

AFS biedt wereldwijde uitvoering op alle grote beurzen via verschillende handelsplatformen en talrijke elektronische verbindingen. Met een scala aan algoritmes en toegang tot meerdere liquiditeitspools wordt de uitvoering van alle aandelen- en aandelengerelateerde producten gedaan met een minimale impact op de markt en tegen de beste beschikbare prijs.

Emissierechten (EUA’s)

Aandelenderivaten (opties en futures)

Met lidmaatschappen op EUREX, ICE en NASDAQ OMX is AFS een volledig onafhankelijke pan-Europese makelaar. In deze hoedanigheid kunnen wij uitvoering en connectiviteit bieden op alle Europese vastrentende opties en futures. Door gebruik te maken van de volledige capaciteit van ons uitgebreide netwerk van klanten en tegenpartijen, biedt AFS liquiditeit tegen de best haalbare uitvoeringsprijs.

ETF’s

Groencertificaten