Energie & hernieuwbare Energie

Door gebruik te maken van de nauwe samenwerking met AFS Energy zijn wij perfect gepositioneerd om klanten in de Energy & Renewable sector die kapitaal nodig hebben te ondersteunen. AFS Corporate Finance’s ervaring met Zonne- en Windenergie stelt ons in staat om een breed scala aan oplossingen voor onze klanten aan te bieden.

Technologie

AFS Corporate Finance richt zich op snelgroeiende bedrijven in de Technology sector. Ons team is gericht op het adviseren en verbinden van deze bedrijven met de juiste investeerders in elke fase (van Serie A tot beursgang, handelsverkoop) van hun bedrijf, waardoor ze een maximale flexibiliteit in hun groeipad krijgen.

Infrastructuur

AFS Corporate Finance kan u adviseren, regelen en structureren over het volledige spectrum en in elke fase van infrastructuurprojecten. AFS Corporate Finance beschikt over een groot netwerk in de markten voor infrastructuurschulden en -aandelen en heeft meerdere financieringstransacties geregeld voor overheids- en infrastructuuruitgevers (bijv. zorgwoningen, sociale woningbouw en eigenaren van olieopslagactiva).