Senior transactie coördinator AFS Energy

AFS Group

AFS Group is een onafhankelijke Europese dienstverlener en gespecialiseerd als een multi-channel bemiddelaar in de zakelijke Financiële- en Renewable Energy sector. Vanuit kantoren in Amsterdam (HQ), Zürich, Londen en Frankfurt met c.a. 100 medewerkers bedient AFS voornamelijk grote (financiële) ondernemingen, corporate bedrijven en (semi) publieke instellingen in diverse instrumenten waaronder: Fixed Income-, Interest Rates-, Equity-, Equity Derivatives en Environmental/Renewable Energy producten.

Afdeling AFS Energy

Het team van AFS Energy (c.a. 20 FTE) helpt organisaties met het realiseren van duurzame energie projecten en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. AFS Energy ondersteunt organisaties bijvoorbeeld bij de opzet van een eigen project, een investering in lokale duurzame energie of bij de inkoop & verkoop van duurzame energie. AFS Energy heeft ruime ervaring met advies en bemiddelingsdiensten voor bedrijven, utilities, energieleveranciers en (semi) overheidsinstellingen met een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doelstelling.

Functieomschrijving

Voor onze snel groeiende Energy afdeling zoeken wij op zoek naar een energieke, gretige, ambitieuze medewerker met een zekere senioriteit die onderdeel wordt van het Energy Management Team (4 FTE) en rapporteert aan de Head of Energy.

In de functie als MT lid ben je meewerkend voorman waarbij van jou −  naast je dagelijkse werkzaamheden in het bemiddelen van Renewable Energy instrumenten − wordt verwacht dat je specifieke verantwoordelijkheid neemt met betrekking tot het coördineren, aanjagen en verwezenlijken van transactie opportunity’s over de gehele afdeling. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit sales en acquisitie met als doel het opbouwen van je eigen klantenkring. Ook ben je mede belast met het begeleiden van junior medewerkers en denk je mee over strategische vraagstukken met o.a. als doel het verder laten groeien van de afdeling.

In de dynamische energy markt is veel ruimte voor eigen initiatief. Met jouw kennis en die van het hele team geef adviseer je klanten over duurzame energie investerings-, financierings- en handelsbeslissingen en voer je namens de klant transacties uit.

Competenties en vaardigheden:

  • minimaal HBO werk- en denk niveau;
  • aantoonbare ervaring in de handel en of arbitrage van financiële, renewable energy en/of aanverwante producten;
  • ervaring in en/of kennis van de (duurzame) energiemarkt en/of sales- & accountmanagement is een pre;
  • een team player die goed onder druk kan werken;
  • zelfstandige, enthousiaste, ondernemend, ambitieus, commercieel en flexibele manier van werken;
  • motivator, inspirator, communicatief vaardig, to the point, leiderschapskwaliteit, open en toegankelijk
  • uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • vloeiend beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Andere talen zijn een pre.

Ons aanbod

AFS Energy biedt jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. AFS is gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam. Wij bieden een internationale en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed salaris met goede bonus mogelijkheden.

Geïnteresseerd
Mocht je geïnteresseerd zijn en beschik je over de gevraagde kennis en ervaring, dan kun je jouw CV en motivatiebrief sturen naar Robbin Sewdin (HR Manager) via hr@afsgroup.nl.