Senior sales/broker/account manager AFS Energy

Omschrijving AFS Group
AFS Group is een onafhankelijke Europese multi-asset class broker en opereert als tussenpersoon voor voornamelijk grote (financiële) ondernemingen, corporate bedrijven en (semi) publieke instellingen. Vanuit kantoren in Amsterdam, Zürich, Londen en Frankfurt en met 90 medewerkers bedient AFS haar klanten in diverse producten waaronder: Fixed Income-, Interest Rates-, Energy / Environmental-, Exotics, Equity, Equity derivatives en gestructureerde producten. Daarnaast voorziet AFS haar klanten van diverse vormen van marktinformatie en data.

Afdeling
Het team van AFS Energy (ca. 15 FTE) helpt organisaties met het realiseren van duurzame energie projecten en het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. AFS Energy ondersteunt organisaties bijvoorbeeld bij de opzet van een eigen project, een investering in lokale duurzame energie, of bij de inkoop & verkoop van duurzame energie. AFS Energy heeft ruime ervaring met advies en bemiddelingsdiensten voor bedrijven en (semi) overheidsinstellingen met een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doelstelling.

Omschrijving van de functie en van de werkzaamheden
Voor onze snel groeiende Energy afdeling zoeken wij een senior medewerker. Als senior medewerker ga je als volwaardig lid van het AFS Energy team aan de slag en draai je mee in de dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit sales en business development activiteiten waarbij je op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je zal een eigen klantenkring gaan opbouwen in Nederland en/of omliggende landen. Tevens ben je belast met het begeleiden van junior medewerkers en denk je mee over strategische vraagstukken o.a. met als doel het laten groeien van de afdeling. In de dynamische energy markt is veel ruimte voor eigen initiatief. Met jouw kennis en die van het hele team geef je klanten advies over duurzame energie investerings-, financierings- en handelsbeslissingen en voer je namens de klanttransacties uit.

Vereiste achtergrond en kennis

  • minimaal HBO werk- en denk niveau.
  • aantoonbare ervaring in of kennis van de (duurzame) energiemarkt, en/of sales- & accountmanagement;
  • een teamplayer die goed onder druk kan werken;
  • een zelfstandige, enthousiaste en flexibele manier van werken;
  • uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • ondernemend, ambitieus en commercieel;
  • vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Andere talen zijn een pré.

Wat bieden wij
AFS Energy geeft jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. AFS is gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam. Wij bieden een interessante, internationale, en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed salaris waarbij een bonus tot de mogelijkheden behoort.

Geïnteresseerd
Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan kun je jouw CV en motivatiebrief sturen naar Jasmijn Rupert (hr@afsgroup.nl).