(Junior) Corporate Recruiter

Omschrijving organisatie

AFS Group is een mid-sized Europese multi-asset class broker die vanuit kantoren in Amsterdam, Zurich, Londen en Frankfurt met c.a. 90 medewerkers, opereert als tussenpersoon in financiële instrumenten, waaronder Obligaties, Deposito’s, Certificaten, Rente Derivaten en Aandelen Derivaten voor grote (financiële) ondernemingen, corporate bedrijven en (semi) publieke instellingen.

Omschrijving van de functie en van de werkzaamheden

Binnen de AFS Group zijn wij op zoek naar een (junior) Corporate Recruiter die zich bezig gaat houden met het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor onze verschillende vacatures bij onze verschillende entiteiten

Als (junior) Recruiter ga je actief opzoek naar passende kandidaten op verschillende platforms (LinkedIn, Indeed, E-FinancialsCareers, etc.), beoordeel je de ingekomen sollicitaties en zet je deze door naar de verschillende managers. Daarnaast bewaak je de procedures, plan je de afspraken in en verwelkom je de kandidaten op kantoor.

Ben jij klaar voor de volgende stap in recruitment en wil je ervaring op doen in corporate recruitment binnen een internationale organisatie? Dan is deze functie precies wat je zoekt!

Vereiste achtergrond en kennis

  • minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van P&O, HRM en of Organisatiepsychologie;
  • werkervaring en/of stage ervaring op een recruitment afdeling is een pré;
  • ervaring in de financiële markten is een pré
  • een teamplayer die goed onder druk kan werken;
  • een zelfstandige, enthousiaste en flexibele manier van werken;
  • uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
  • ondernemend, ambitieus en commercieel;
  • vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij

AFS Group geeft jou de mogelijkheid deel uit te maken van een groeiend en ambitieus bedrijf. AFS Group is gevestigd op een prachtige en centrale werklocatie in het hart van Amsterdam. Wij bieden een interessante, internationale, en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed salaris waarbij een bonus tot de mogelijkheden behoort.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent en je beschikt over de gevraagde kennis en ervaring, dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt deze richten aan Robbin Sewdin via hr@afsgroup.nl.