AFS Group directie

Hein Siemerink – CEO

Hein Siemerink (1972) is in maart 2011 benoemd tot lid van de raad van bestuur. Vanaf augustus 2007 tot eind 2009 had Hein een adviserende rol in de bedrijfs- en de productontwikkeling van de AFS Group en was lid van het investeringscomité van AFS Capital Management.
Hein heeft een achtergrond in equity derivatives. Van 1997 tot 2007 was hij werkzaam bij ING Financial Markets, zijn laatste functie daar was directeur Equity Derivatives Single Stocks Europa. Binnen ING was hij ook lid van het Equity Derivatives Management Committee en verantwoordelijk voor het onderwijsprogramma van de Global Derivatives ING Groep.
Hein is oprichter (2006) en managing partner van Peak Capital. Peak Capital is een early stage investment fund in de TMC-sector. Peak Capital heeft op het moment een tweede fonds dat aangewezen is als Technopartner fonds.

Marcel Coppejans – Managing Director

Marcel Coppejans (1971) is zijn carrière in 1995 begonnen bij AOT Money Brokers (in 2000 gefuseerd met AFS). Korte tijd later werd hij lid van de Arbitrage Desk en begon met het combineren van verschillende geldmarktproducten en derivaten. In 1998, ten tijde van de invoering van de euro, startte Marcel met succes een CD/CP Desk. Deze desk bood ook treasury bills en bond tails aan. Als vertegenwoordigen van AFS is Marcel actief in de targeting en benadering van nieuwe markten, en het geven van presentaties aan klanten en prospects. Hij adviseert ook inzake treasury gerelateerde onderwerpen.

Ramon Soesbergen – Managing Director

Ramon Soesbergen (1974) begon zijn carrière in de financiële sector in 1997 bij IMG Holland. In 1998 werd hij lid van IWB. Na een buy-out in 2010 werd Ramon directeur van IWB. Eind 2012, na de fusie van IWB met AFS, werd Ramon directeur van de AFS Equity & Derivatives Desk en lid van het management team van de AFS Group.