53a1764fc2e6cb0d0ecbc31e_Foto-1.jpg

Welkom bij AFS

Hoe we waarde creëren

AFS Group is een onafhankelijke Europese multi-asset class broker die voornamelijk actief als is tussenpersoon voor financiële instellingen, zakelijke klanten en (semi-)overheden. Door onze diepgaande kennis van de markt en sterke relaties kunnen wij onze klanten toegevoegde waarde bieden met best price discovery, tijdbesparende execution en gekwalificeerd advies. We leveren diensten voor een breed scala van financiële instrumenten, zoals capital markets, energy, equity derivatives, foreign exchange, interest rates, structured- en exotic-products.

Europees netwerk met wereldwijd bereik.

Vanuit de kantoren in Amsterdam, Londen, Frankfurt en Zürich bedient de AFS Group een grote, groeiende, internationale en diverse groep klanten; bij elkaar meer dan 1000 actieve partijen. Opdrachtgevers zijn onder meer: asset managers, (private) banken, bedrijven, familiekantoren, (hedge) fondsen, (semi-) overheden, (her-) verzekeraars, market-makers, pensioenfondsen en nutsbedrijven

High Touch

Onze ervaren en gekwalificeerde brokers leveren op maat gemaakte oplossingen voor alle mogelijke vraagstukken op het gebied van cash, hedge, yield, environmental en riskmanagement. Verder is AFS ook gespecialiseerd in het verstrekken van advies inzake de arbitrage van price advantages. AFS biedt zijn klanten informatie met betrekking tot de markt, nieuwsonderzoeken, en geaggregeerde data-services. AFS verzorgt ook alternatieve debt capital market-oplossingen zoals project finance en private placements. AFS kan Direct Market Access (DMA) voor meerdere assets classes leveren.

Trust

AFS en zijn voorgangers hebben een geschiedenis van meer dan 160 jaar. In 2000 fuseerde verschillende financiële entiteiten om de AFS Group te vormen. AFS versterkte haar positie als Europese speler in de afgelopen jaren. In december 2012 nam AFS de equity derivatives broker IWB BV over, en in 2013 de energy broker Neutralco. De divisies van de AFS Group zijn in het bezit van alle benodigde licenties en staan onder controle van de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM), de Nederlandse Bank (DNB), de FINMA in Zwitserland, de FSA in het Verenigd Koninkrijk en de BAfin in Duitsland. AFS is een lid van Euronext, Eurex, OMX en de ICMA, en geregistreerd bij het Nederlandse Securities Institute (DSI).